|   | 
  Va aflati aici: Prima pagina > Locatii si imprejurimi > Despre Orasul Brasov

Despre Orasul Brasov


Imagine mare
Brasovul este atestat documentar in anul 1234 in Catalogul Ninivensis cu numele de Corona. In a doua jumatate a secolului al XIV-lea, este confirmat drept centru administrativ si eclesiastic al Tarii Barsei (Corona, Kronstadt, Brasso), "oras liber regal", unul dintre centrele economice si culturale ale Transilvaniei.

Brasovul se dezvolta azi mai tare ca niciodata. Orasul atrage investitii si tot mai multi oameni vor sa investeasca, traiasca si sa calatoreasca aici.

Brasovul este o locatie pentru afaceri in plina dezvoltare. In urmatorii 10 ani ne asteptam ca evolutia ascendenta sa continue, creand astfel locuri de munca si oportunitati de afaceri noi.

Industria si turismul sunt sectoarele cele mai consacrate ale judetului. In ultimii ani, comertul, bancile si constructiile sunt domenii in plina dezvoltare. Brasovul este unul dintre cele mai importante noduri de. De asemenea, orasul este unul dintre cele mai importante noduri de transport din tara. In domeniul agriculturii, transformarile ultimilor ani creaza oportunitati noi.


Date despre BrasovDate despre Brasov 
Informatii despre judetul Brasov si municipiul Brasov, din punct de vedere geografic, numar de locuitori, numar de salariati, turistic, bancar si cel de investitii.  [Detalii]

Complexul de apartamente Schei New Homes - Brasov

© 2008 Copyright SC Maccadi Company SRL

Dezvoltator: Maccadi Company Brasov  Arhitect proiect: L'Image Brasov

Echipa de dezvoltare |  Contact
str.Fundatura Rosiorilor nr.2, Telefon:  +40-(0)723.369.278
Functioneaza cu LOGCazare - www.log.ro