|   | 
  Va aflati aici: Prima pagina > Echipa de Dezvoltare

Echipa de Dezvoltare

Maccadi Company Dezvoltator

Maccadi Company este o companie de dezvolatare imobiliara, axata pe constructia de proiecte rezidentiale de exceptie si care isi propune sa surprinda piata imobiliara din Brasov, prin abordarea indrazneata a proiectelor, un ritm sustinut de lucru si adaptabilitate la toate cerintele pietei.

Compania reuneste o echipa dinamica de profesionisti, avand ca principala misiune aceea de a oferi clientilor sai un nou stil de viata si un plus de valoare la achizitia unei locuinte noi.

Maccadi Company se doreste a fi mereu cu un pas inaintea competitorilor directi, prin oferirea celor mai bune solutii clientilor sai si prin orientarea permanenta spre cerere.

Arhitectura Brasov: L'Image Arhitect

Infiintata in anul 1992, L'image este o firma de arhitectura dinamica si cu o experienta bogata care a reusit sa se impuna pe piata din Brasov si din tara. In portofoliul L'image se gasesc constructii de locuinte, constructii pentru turism, lucrari de plastica arhitecturala, constructii de birouri, constructii comerciale, design interior si planuri urbanistice.

Portofoliu L'IMAGE:

www.seasons.ro

www.brasovgarden.ro

www.evocasa-viva.ro

www.privilegiobrasov.ro

Complexul de apartamente Schei New Homes - Brasov

© 2008 Copyright SC Maccadi Company SRL

Dezvoltator: Maccadi Company Brasov  Arhitect proiect: L'Image Brasov

Echipa de dezvoltare |  Contact
str.Fundatura Rosiorilor nr.2, Telefon:  +40-(0)723.369.278
Functioneaza cu LOGCazare - www.log.ro