|   | 
  Va aflati aici: Prima pagina > Proiectul Schei New Homes

Proiectul Schei New Homes

Proiectul este localizat pe un delusor din centrul istoric al Brasovului, in zona Schei, oferind astfel o vedere sugestiva asupra orasului vechi, cu acoperisurile sale cu tigla rosie.

Destinat celor care isi doresc o locuinta permanenta sau de vacanta, de calitate, comfort si siguranta, unde sa uite de cotidianul stresant, sa se bucure de viata, natura si libertate.

Schei New Homes are numai 3 apartamente pe nivel, conferind un grad ridicat de intimitate si confort.

Fiecare apartament este compartimentat astfel incat spatiile sa fie cat mai generoase, inundate in lumina naturala si cu vedere catre orasul vechi si Tampa.

Terasele proprii avand 20-40 mp precum si cele doua terase comune dotate cu barbeque si locurile de joaca pentru copii, devin locatia ideala pentru petrecerea timpului liber, cu familia si cu prietenii, in aerul curat de munte.

Securitatea rezidentilor este asigurata de un sistem de acces electronic, precum si de interfon. Impreuna cu apartamentele vor fi livrate si 16 de locuri de parcare, toate localizate in subteranul imobilului.

Lucrarile de constructii-montaj, vor incepe in primavara anului 2011 si au termen de finalizare 18 luni .

Autorizatie de Construire nr. 585 / 01.09.2010 - SC MACCADI COMPANY SRLComplexul de apartamente Schei New Homes - Brasov

© 2008 Copyright SC Maccadi Company SRL

Dezvoltator: Maccadi Company Brasov  Arhitect proiect: L'Image Brasov

Echipa de dezvoltare |  Contact
str.Fundatura Rosiorilor nr.2, Telefon:  +40-(0)723.369.278
Functioneaza cu LOGCazare - www.log.ro